Välkomna till vår blogg!

Hej föräldrar, vänner och alla andra som hittar hit! Välkomna till vår blogg!

Här ska vi berätta om vad vi lär oss på veckorna. Just nu har vi tema RESA och i vår klass reser vi i samhället.

Ni ska få besöka vår egen värld Zcoolby som eleverna har byggt upp och här kommer det hända mycket. Vi utgår från skolan i Zcoolby, Den gyllene skolan, och tar oss därifrån ut till olika ställen i samhället och lär oss i olika ämnen. Vi hoppas att även ni lär er ett och annat genom att följa med på dessa äventyr. Kommentera gärna, det tycker eleverna är roligt.

På menyraden finner ni olika kategorier. Eleverna i klassen har presenterat sig under fliken Elever i klassen Backen 2. Under fliken Zcoolby presenteras skolan och vi pedagoger berättar om vad eleverna gör i skolan, och vad ni kan hitta under de olika flikarna.

Vi har valt detta upplägg för att det ska bli tydligt, elevernas arbete sker annars ofta ämnesövergripande. Redovisningar ur olika ämnen finns under kategorierna Zcoolby matematik och Zcoolby svenska, Zcoolby SO, Zcoolby NO, Zcoolby musik och Zcoolby klassråd.

Ni föräldrar hittar även en flik där ni kommer direkt till inloggningen på vår lärportal Edwise.

Hälsningar från Backen 2!

 

 

4 reaktion på “Välkomna till vår blogg!

  1. Jag ska följa ert årsrema RESA hela läsåret genom den här bloggen. Det kan jag lova. Här kommer jag att kunna se vad och hur ni gör och lär. Här kommer jag att kunna se kunskaper och förmågor växa och utvecklas.

  2. Hej!
    Vilken härlig blogg ni gjort. Det finns mycket att titta på så här får jag gå in många gånger till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *